16 weken online

transformatie programma

Ben jij een levensgenieter en wil je lekkerder in je vel komen? Verspil dan geen tijd meer aan dieten of zogenaamde afval shakes. Dit transformatie programma werkt volgens wetenschappelijk bewezen methodes om jou succesvol te helpen afvallen waardoor je lekkerder in je vel komt!

In dit transformatie programma zal je

Lekkerder in je vel komen

Je komt lekkerder in je vel waardoor je meer zekerheid krijgt over je eigen lichaam. Hierdoor zul je zowel fysiek als mentaal enorme vooruitgang boeken.

Afvallen

Je zult eindelijk van die overtollige kilo’s afkomen die jou al jarenlang in de weg zitten. Hierdoor kun je weer doen waar je zin in hebt!

De juiste tools leren

Door de vele informatie online vindbaar weet je niet wat juist is om te doen. Binnen dit programma leer je wat juist is om te doen en voor de rest van je leven in je ideale shape te blijven!

Hallo, ik ben René Spoelstra

Sinds 2016 ben ik actief als (online) personal trainer. Ik richt me specifiek op ambitieuze levensgenieters die op dit moment niet lekker in hun vel zitten.

De methoden die ik gebruik zijn verantwoordelijk voor het verliezen van 10 kilogram aan lichaamsvet binnen 3 maanden. Het is gebasseerd op de hedendaagse wetenschap.

Met mijn methode kan jij stoppen met het zoeken naar wat juist is om te doen. Je hoeft geen geld en tijd meer te verspillen.

modules die aan bod komen in het transformatie programma

Een klein overzicht van de modules die aan bod komen tijdens het transformatie programma. Naast deze onderwerpen komen er wekelijks onderwerpen bij, denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als menstruatie/hormoonhuishouding. Tijdens dit programma leer je dus écht wat!

Je bent slechts 1 klik verwijderd van jouw persoonlijke ultieme shape!

Skip het gokwerk en maak gebruik van tools die je de rest van je leven kan gebruiken om voor altijd in topshape te zijn

hoe kan ik jou helpen?

Waarmee kan ik jou helpen en wat zijn je doelen? Laat het mij hieronder weten en ik neem z.s.m. contact met je op!