René spoelstra

Aangenaam, ik ben René Spoelstra. Ik ben (online) personal trainer en mijn missie is om jou te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Vanaf jongs af aan heb ik al ervaring met verschillende sporten: voetbal, zwemmen, vechtsport en natuurlijk fitness/bodybuilding. 

Door deze brede ervaringen in de sportwereld is mijn passie voor sport ontstaan en ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende vertakkingen van sport: voeding, supplementen, krachttraining en een gezonde levensstijl. Na het behalen van mijn havodiploma, ben ik mij gaan richten op de hbo-studie Sport Gezondheid en Management. Tijdens deze studie en ervaringen in de praktijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mij volledig wilde gaan richten op het personal trainen

 
 
 
 

Alles afgesteld op jouw behoeften

Iedereen die aan zichzelf wil gaan werken in de sportschool verdient de aandacht die hij of zij nodig heeft voor het bereiken van hun persoonlijke doelen. Het geeft mij veel voldoening als ik klanten kan helpen bij het bereiken van een gezond, energiek en functioneel lichaam. Jouw doel wordt mijn doel! Toen ik in 2009 de sportschool binnenliep, was ik meteen verkocht. Ik was geobsedeerd door krachttraining en alle facetten die daarbij kwamen kijken. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen in de theorie en wetenschap achter krachttraining, voeding en alles wat daarbij komt kijken. Ook nu hou ik mij nog dagelijks bezig met zelfstudie en cursussen, omdat ik het belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen en up-to-date te blijven. Ik heb veel passie voor mijn vak, of je nou wilt afvallen, aankomen, sterker worden, je conditie op peil brengen of je levensstijl veranderen, ik zal altijd resultaatgericht werken. 

Start nu jouw traject!